View All Case Studies

Aberdeenshire Kitchen Case Study

The Brief
To create an open plan, contemporary kitchen living space for a young professional couple renovating a traditional property.

The kitchen was to be incorporated in a contrasting, contemporary extension to the rear of the house. The client wanted this to be a sociable room where cooking, entertaining and relaxing could all be done together. The kitchen to sit in harmony between the old and new elements of the home. The space was to include a large comfortable breakfast bar for informal, social dining.

Aberdeenshire
Aberdeenshire

The Solution

Using a mixture of materials and surfaces we were able to bring a warm contemporary solution to the brief.

Aberdeenshire
Aberdeenshire

The Customer

“From our initial visit to the showroom through to the completed room, we couldn’t fault the process. We are delighted with our kitchen, it’s exactly the sociable space that we had hoped for.”

Aberdeenshire
Aberdeenshire

Ready to Start?

Want to see what Laings can do for you?
Book an appointment today and visit our
Showroom to talk to our team.

About Us

Find Out More

Book an Appointment

Find Out More