COVID-19 Update
View All Case Studies

Meldrum Kitchen Case Study

The Brief
Marjory Meldrum wanted to create to create a sociable, open kitchen with clean lines and quirky design features for a huf haus inspired new build project overlooking the inchgarth reservoir in cults.

With a passion for design and a talent for incorporating an array of vibrant colours into her home, Marjory wanted to create a light, bright and spacious kitchen to complement her beautiful and unique furniture and accessories.

Meldrum

The Solution

With its riot of colours, large open spaces and floor to ceiling windows overlooking the Deeside landscape, Marjory’s home is both an uplifting and calming place to be. This is enhanced by the kitchen’s use of natural materials with a contemporary finish and the cleverly hidden, practical features and appliances, which make it a relaxing space to cook in.

Meldrum
Meldrum Meldrum
Meldrum

The Customer

“I am thrilled with my kitchen, as I am with the whole house. It is the perfect home in which to entertain for friends or host the family – my grandchildren love it!”

Ready to Start?

Want to see what Laings can do for you?
Book an appointment today and visit our
Showroom to talk to our team.

About Us

Find Out More

Book an Appointment

Find Out More